Seasons of love


2012-07-28


Idag är det tråkigt väder och kroppen är likadan. Gårkvällen på Mingel var inte bra alls, helt dött hela kvällen. Så runt två så fick jag sluta för kvällen, tog en glass på Mc'Donalds för att döda lite tid och åkte sedan hem! Idag så har jag tagit en fika/lunch med pappa, suttit och pratat lite om saker som varit förr, och saker som är nu. Kom hem för en stund sedan, ska pallra mig bort till duschen för att sedan göra mig iordning inför kvällen. Idag är det Jennifer som har både födelsedags och avskeds fest, så runt sex tiden åker vi! Tror det blir en toppen kväll!

2012-07-27

Fredag! Innebär inte så mycket mer än jobb för mig egentligen, ska vara på mingel runt 23 ikväll och slutar några timmar senare. Dagen har varit toppen, spenderade tid på stranden med Emma och hennes mamma, både idag och igår. Tog mig ett dopp i havet, rätt kallt, men man vande sig efter ett tag, när kroppen hade domnat bort i princip, skööön't. Det är så mina dagar har sett ut sen jag skrev senast, stranden och fina vänner! Jobbade också i Onsdags för första gången i butik, var lite nervös i början men det släppte efter ett tag. Hur goa och fina människor som helst och jag lärde mig det mesta inom kassan rätt snabbt! Nu ska jag hoppa in i duschen, och ta det lugnt ett tag innan jag beger mig till jobbet. Tror det kan bli en bra fredag idag med tanke på vädret, men vi får se!

Close, yet far

Måndag, och jag är hur trött som helst. Som vanligt då, jag är trött väldigt ofta nu för tiden, vet inte om det är för att jag inte gör så mycket eller om jag har blivit sjuk, hypokondriker, jajemänn! Spenderat dagen hemma hos min mammi. Vi har kollat på gamla bilder från när vi var små och suttit och pratat en himla massa. Det är konstigt hur mycket jag saknar min familj, trots att dem bor ett stenkast här ifrån! Antar att det alltid kommer att vara så, vart man än befinner sig! Sedan fick jag ett glatt samtal ifrån freeport, så på onsdag ska jag iväg och jobba! Himla skönt, känns som att allting börjar falla på plats. Kvällen idag är hyfsat oplanerad, Amanda kommer förbi en sväng och äter middag här och sedan försöker jag få med mig folk till Ester, men det verkar inte så aktuellt! Kanske blir en myskväll eller liknande för att sedan sova, vi får se hur det blir med det!

I wish alot of things

Helgen, helgen helgen. Fredag kvällen var lugn och skön. Började med att jag plockade upp min fina Amanda i Onsala, vi begav oss hem till Gällinge och satte på min favorit film, white chicks! Åt massa onyttigt tills vi båda mådde illa, och pratade om allt mellan himmel och jord. Runt tolv så var vi båda ganska trötta, så vi bestämde oss för att säga godnatt för kvällen och sova! Lördagen bestod av födelsedagsfirande för min bror, han är numera tonåring, gud vad tiden går fort! Efter lite middag och tårta så åkte jag in till Kungsbacka och förkrökade med en massa goa människor innan vi begav oss till Ester. Kvällen är lite dimmig, men när jag och Julia är ute så har vi alltid roligt! Så idag, så är det bakishäng i soffan som gäller, blir nog ytterliggare en onyttig kväll!
i

Summer and pre-fall 2012

'

Ragalady by Tara



Älskar den svarta och röda!

Jag har dessvärre få tshirts, den här får mer än gärna hänga hemma hos mig.

2012-07-18

Nu har jag rensat hela bloggen och börjat om på nytt kapitel!
Det enda som finns kvar är mina mobil inlägg, men bortse från dem då dem är ca 1-2 år gamla. Vet inte riktigt vart jag ska börja eller sluta riktigt, så här får ni ett par bilder som talar för vad jag hunnit med dem senaste månaderna. Sedan finns det självklart saker som inte förevigats på bild, utan det finns i hjärtat.