My only hope














I'm not ready to make nice

Och så var det återigen ett tag sedan jag skrev. Men det finns alltid förklaring till allting. Jag har varit upptagen av sambolivet, av jobb, av aktivitieter och framförallt nollningen som drog igång i torsdags nere i Halmstad. Vi var sammanlagt 96 stycken som var där, och ännu fler blir vi under veckans gång. Nollningen håller på i hela tio dagar och fråga mig inte hur min kropp ska orka med, då jag var helt slut redan efter första dagen. Idag så blir det nog till att åka ner till Halmstad vid tre tiden, däremot ska jag plocka upp min syster runt halv sju tiden, så jag vet inte riktigt hur mycket tiden räcker till idag! Tuff call. Jaja, nu ska jag i allafall ta mig ett varmt bad!









Som jag hade dig förut

Återigen måndag och jag befinner mig på jobbet. Går runt och viker kläder samtidigt som jag sjunger med till Melissa Horn som kommer ut ur högtalarna. Började vid två tiden och har jobbat med Camilla tills klockan slog fyra och hon slutade för dagen. Stänger vid sju är är nog klar och påväg hem strax innan halv åtta. Ska hem och registera mig på högskolan och sedan skriva ut mitt schema. Tog mig en snabb titt på det innan, och jag kan säga att jag gillar vad jag ser. Ofta lediga fredagar, och likaså måndagar, lovely! Imorgon är det tisdag, vilket innebär ledighet för mig, ända fram tills på fredag faktiskt, dessutom har jag hela helgen ledigt från Mingel, så jag har redan nu börjat planera för vad som komma skall. Resten av veckan är väldigt oplanerad, blir nog en del fikor och att träffa Amanda en hel del. Gårdagen spenderades med henne, på bästa sätt. Möttes inne i Kungsbacka runt sex tiden, följde med ett par vänner till tullen och strax innan sju satt vi i biosalongen. Snabba Cash II var det som visades, och eftersom alla har sagt att den var snäppet sämre än ettan hade jag inga högre förväntningar, men när fimlen var slut och alla tårar gråtna, så var jag faktiskt riktigt nöjd, jag tyckte att den var bra. Däremot kan jag ju säga att den var väldigt deppig, det var inte mycket bra som hände, nästintill inget alls. Efter bion så blev det till att åka hem, slappa framför tv;n och bara prata om allt mellan himmel och jord med min älskling, det kan vara bland det bästa jag vet. När det bara är vi två, när vi bara pratar, skrattar tills magen krampar eller bara är. Åh vad jag saknar honom nu. Blir raka vägen hem efter jobbet.

For the windows in paradise










I'll put the blame on you

Lördag, lördag, lördag. Körde nyss in min lillebror till Kungsbacka, han tjatade på om någon skateramp och eftersom att han lät så ivrig så tog jag mig en snabb dusch för att sedan kunna köra iväg honom. Nu sitter jag hemma hos mamma och har äntligen fått ordning på musiken, glad tjej. Håller också på att ladda ner Desperate Housewives, så nu blir det en hel del serie tittande i höst, mysigt. Denna lördagen är inte olik någon annan, ikväll/natt blir det jobb och dagen spenderas hemma, simpelt och enkelt.

Who's laughing now?

Blev lite sol idag iallafall, skönt det. Imorgon ser det ut att bli ytterliggare en soldag här i vårat kalla och tråkiga Sverige, så får passa på nu när jag är ledig. Ska dock spendera mina helgskvällar på mingel, men jag klagar inte. Trivs så bra på båda mina jobb, så det är väl bara att njuta av. Klockan är lite över sju och jag undrar om Emma kört vilse på vägen? Hon ska komma hit och kolla det sista Desperate avsnittet med mig. I know, a little late, men vi har liksom jobbat om varandra, rest om varandra och allt vad det nu varit, så nu jäklar blir det av!




2012-08-16


You don't know who I am


Mycket gott och onyttigt denna veckan, kan inte hjälpas! Jag intalar mig själv att jag behöver det, haha.
Idag är det torsdag och jag känner inte för att röra en fena, den största ansträngningen jag gjort idag var att ta mig upp ur sängen och vidare till hammoken där jag la mig för att sola en stund. Misslyckades dock, då min lilla kattunge Molly bestämt skulle ligga på mitt ansikte, hon är i allafall söt att titta på, tur för henne. Annars, planer för idag? Inte ett skit, åka hem till mamma, ligga vid poolen och slappa och bara försöka göra det bästa av dagen.

2012-08-15

Är för tillfället på jobbet, som ni kanske förstår finns det inte dunder mycket att göra. Har packat upp de sista kläderna för dagen och förbereder lite för stängning. Andra dagen jag stänger själv, får hoppas att det går bättre än gårdagen, lite lätt kaos både tidsmässigt och i huvudet. Imorgon är det free time! Då är det sovmorgon och förhoppningsvis sol och fint väder, annars blir det nog bara till att greja hemma och kanske ta en fika i stan. Vi får se helt enkelt. Nu börjar klockan ticka, så får sätta igång med allting som ska göras innan jag beger mig hemåt.



So you can go and take that little piece of shit with you

Söndag. Det vet nog dem flesta vad det innebär, bakishäng. Usch, är inte så förtjust i att vara bakfull, men vem är det egentligen. Igår var det poolparty, poolhäng, grill eller vad man nu vill kalla det hemma hos Patrick. Kom dit runt halv sju tiden och stötte på en hel del nya ansikten. Kvällen blev som den blev, jag var hemma runt två tiden, inte så mycket mer att säga om kvällen. Blev väckt av att telefonen ringde, åkte iväg till Onsala med min pappa och mina syskon. Åt lite kycklingsallad och solade en stund. Är just nu hos mamma och försöker ladda ner musik, vilket är omöjligt då jag varken kommer ihåg vad sidan heter eller hur man gjorde, skit också.

My angel

Nu är min bästa påväg till USA och tårarna forsar som aldrig förr. Det känns som en del av mig är borta, och så är det faktiskt. I fyra år har du stått vid min sida, varje dag. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och utan henne vet jag inte om jag hade varit den jag är idag, hon gör mig till en bättre människa helt enkelt. Det är knappt så jag finner ord när jag väl sitter här och skriver, men jag hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig, och det spelar ingen roll om du befinner dig i USA, Uganda eller på månen, för mig kommer du alltid att vara den bästa. Ett halvår ska jag vara utan min andra halva, vi får väl hoppas att det folk säger är sant, att tiden går fort. Jag saknar dig redan och vet att varje dag kommer vara tom utan dig. Du är den bästa vännen man kan ha och jag vet att du kommer ha det underbart där borta!
Vi ses snart igen mitt hjärta. Jag älskar dig!

2012-08-08















Underbar mat, underbara vänner och en massa skratt. Gårdagen var bäst, tack Mange och alla som var med!


I remember years ago


Vaknade för en stund sedan. Ska laga lite svampsoppa som står och väntar i kylskåpet och sedan lägga mig framför Gossip Girl, den serien är verkligen beroendeframkallande! Kattungen står och jamar utanför, så får väl släppa in henne också, så att hon inte blåser bort. Detta väder gör mig galen, hade tagit en sista minuten till Kreta om det inte var jobb och pengar som stod i vägen för mig. Men man ska inte klaga. Senare under dagen så ska jag till Tullen och ha avskedsmiddag för Julia. Hon åker om hela två dagar, skjut mig, vill inte tänka på det. Ett helt halvår ska jag vara utan min andra halva, för er som inte vet hur det känns, så kan jag inte beskriva det själv. Vet bara att Skype står högst på listan, och en hel del viber sms lär det bli under detta halvåret!

2012-08-06

Måndag. Är inte så förtjust i måndagar, dem har en tendens till att bli tråkiga. Hade Ester i tankarna, men insåg att jag blivit trött idag, av att inte göra någonting. Har ont i magen samt i ryggen, så idag har jag inte gjort något annat än kolla på Gossip Girl säsong 4 som jag fick med mig hem ifrån Ullared häromdagen. Idag är det bara tre veckor kvar tills jag börjar skolan, börjar bli lite små nervös, men samtidigt känns det så himla bra! Kanske dags att beställa hem böckerna jag behöver inför höst terminen, men har svårt att hitta litteraturlistan på hemsidan, men det dyker nog upp snart. Annars så är det inte mycket att säga, veckan framöver består av jobb på både Freeport och mingel. Sedan så ska jag säga hejdå till min älskade,bästa fina Julia som åker till USA på torsdag, usch, ångest.